Til toppen

Fallot dijon sennep solbær 205 g

Produktnummer: 515204-Fpak
Lagerbeholdning:

Fransk klassisk dijon sennep med smak av solbær

Helt siden 1840 har La Moutarderie Fallot produsert sennep av høy kvalitet basert på tradisjonelle prinsipper. Sennep er det endelige resultatet av komplekse produksjonsprosesser, der råvarene er nøye utvalgt før de behandles og sjekkes gjennom hele produksjonsprosessen, helt frem til det endelige produktet. Den viktigste komponenten i sennep er frø fra Brassica, en urteaktig plante med gule blomster. Det finnes mange ulike arter av Brassica, hvorav omtrent ett dusin vokser i Europa. Blant disse er Brassica Juncea Czem og Cosson, kjent som brun eller kinesisk sennep, den viktigste ingrediensen i Dijon sennep. De andre ingrediensene i sennep er verjuice som består av eddik, salt og vann samt ulike krydder og smakstilsetninger.
Allergener
Sulfitt Sennep
Smak
Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er grovkornet og fargen er mørk rosa med mørkere spetter av brunt fra frøene. Denne sennepen har et tydelig preg av solbær.
Bruksområder
Dijonsennep er en basisvare i det franske kjøkken og brukes først og fremst som en smakstilsetning i sauser, dressinger, marinader og smørbrød. Denne varen er nærmest som et krydder å regne og benyttes til både kjøtt og fisk. I tillegg brukes ofte denne skarpe sennepen som et tilbehør.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares i kjøleskap etter åpning.
Energi (KJ) 676.000 KJ
Energi (KCal) 162.000
Fett 11.000 g
Mettet fett 0.600
Karbohydrater 4.600 g
Sukkerarter 4.600
Protein 7.400 g
Kostfiber 0.000
Salt 5.100
Gtin D-pak 23230140003819
Gtin F-pak 3230140003815
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Dijonsennep er en basisvare i det franske kjøkken og brukes først og fremst som en smakstilsetning i sauser, dressinger, marinader og smørbrød. Denne varen er nærmest som et krydder å regne og benyttes til både kjøtt og fisk. I tillegg brukes ofte denne skarpe sennepen som et tilbehør.
Smak Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er grovkornet og fargen er mørk rosa med mørkere spetter av brunt fra frøene. Denne sennepen har et tydelig preg av solbær.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 205 Gram
EPD nummer 970160
Ingredienser Vann, sennepsfrø, hvitvin (med sulfitter), eddik, solbærkrem fra Dijon (5,4%) (solbær, sukker, alkohol), salt, naturlig solbæraroma, sennepsfrøskall, fargestoff: karminer E120, sukker.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Ja
Sesam Fri for
Sulfitt Ja
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned