Til toppen

Fallot dijon sennep solbær 205 g

Produktnummer: 515204-fpak
Lagerbeholdning:

Fransk klassisk dijon sennep med smak av solbær

Helt siden 1840 har La Moutarderie Fallot produsert sennep av høy kvalitet basert på tradisjonelle prinsipper. Sennep er det endelige resultatet av komplekse produksjonsprosesser, der råvarene er nøye utvalgt før de behandles og sjekkes gjennom hele produksjonsprosessen, helt frem til det endelige produktet. Den viktigste komponenten i sennep er frø fra Brassica, en urteaktig plante med gule blomster. Det finnes mange ulike arter av Brassica, hvorav omtrent ett dusin vokser i Europa. Blant disse er Brassica Juncea Czem og Cosson, kjent som brun eller kinesisk sennep, den viktigste ingrediensen i Dijon sennep. De andre ingrediensene i sennep er verjuice som består av eddik, salt og vann samt ulike krydder og smakstilsetninger.
Smak
Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er grovkornet og fargen er mørk rosa med mørkere spetter av brunt fra frøene. Denne sennepen har et tydelig preg av solbær.
Bruksområder
Dijonsennep er en basisvare i det franske kjøkken og brukes først og fremst som en smakstilsetning i sauser, dressinger, marinader og smørbrød. Denne varen er nærmest som et krydder å regne og benyttes til både kjøtt og fisk. I tillegg brukes ofte denne skarpe sennepen som et tilbehør.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk oppbevares i kjøleskap etter åpning.
Energi (KJ) 676
Energi (KCal) 162
Fett (g) 11
Mettede fettsyrer (g) 0.6
Karbohydrater (g) 4.6
Sukkerarter (g) 4.6
Protein (g) 7.4
Salt (g) 5.1
Kostfiber (g) 0
Gtin D-pak 23230140003819
Gtin F-pak 3230140003815
Opphavssted Frankrike
Drenret vekt 0.000
Bruksområder Dijonsennep er en basisvare i det franske kjøkken og brukes først og fremst som en smakstilsetning i sauser, dressinger, marinader og smørbrød. Denne varen er nærmest som et krydder å regne og benyttes til både kjøtt og fisk. I tillegg brukes ofte denne skarpe sennepen som et tilbehør.
Smak Dijonsennep smaker tydelig av sennepsfrø, er kraftigere og har et mer syrlig preg enn vår norske pølsesennep. Konsistensen er grovkornet og fargen er mørk rosa med mørkere spetter av brunt fra frøene. Denne sennepen har et tydelig preg av solbær.
Antall F-pak i D-pak 12
Pakningsenhet 205 Gram
EPD nummer 970160
Ingredienser Vann, sennepsfrø, hvitvin (med sulfitter), eddik, solbærkrem fra Dijon (5,4%) (solbær, sukker, alkohol), salt, naturlig solbæraroma, sennepsfrøskall, fargestoff: karminer E120, sukker. , Vann, sennepsfrø, hvitvin (med sulfitter), eddik, solbærkrem fra Dijon (5,4%) (solbær, sukker, alkohol), salt, naturlig solbæraroma, sennepsfrøskall, fargestoff: karminer E120, sukker.
Sesong Nei
Opprinnelsesland Frankrike
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Inneholder
Sesam Fri for
Sulfitt Inneholder
Bløtdyr Fri for
Bygg Fri for
Havre Fri for
Hvete Fri for
Rug Fri for
Lupiner Fri for
Spelthvete Fri for
Khorasanhvete Fri for
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Korsher Nei
Halal Nei
Egnet for veganere Nei
Egnet for vegetarianere Nei
Pakningsstørrelse 205.0 gram
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Varemerke Fallot
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned