Til toppen

Emmentaler grottelagret ca 3,5 kg

Produktnummer: 907042
Lagerbeholdning:

Sveitsisk Emmentaler grottelagret er lagret i 14 mnd.

Emmentaler grottelagret er lagret i grotter i minimum 12 mnd. ved konstant temperatur 12,5°C og fuktighet på 94 %, nær den sveitsiske byen Kaltbach. Grottene har vært lagringssted for ost i generasjoner.
Allergener
Melk
Smak
Emmentaler grottelagret har en skarp, spesiell utpreget nøttesmak med fuktighet og salt i hullene. Skorpen er mørk, men fremdeles ikke tykk.
Bruksområder
Emmentaler er ypperlig til ostebordet, eller som snacks til cocktail. Kan også brukes til fondue for å få en noe skarpere smak. Osten serveres temperert og mørkt brød er ypperlig tilbehør.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Framstilt av rå melk.
Energi (KJ) 1660.000 KJ
Energi (KCal) 399.000
Fett 31.000 g
Mettet fett 18.600
Karbohydrater 1.000 g
Sukkerarter 1.000
Protein 29.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 0.500
Gtin D-pak 97026591003196
Opphavssted Sveits
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Emmentaler er ypperlig til ostebordet, eller som snacks til cocktail. Kan også brukes til fondue for å få en noe skarpere smak. Osten serveres temperert og mørkt brød er ypperlig tilbehør.
Smak Emmentaler grottelagret har en skarp, spesiell utpreget nøttesmak med fuktighet og salt i hullene. Skorpen er mørk, men fremdeles ikke tykk.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 3500 Gram
EPD nummer 2249084
Ingredienser Upasteurisert kumelk, salt, syrekultur, animalsk løpe.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 4
Fyldig 4
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 4 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned