Til toppen

Dallari durumhvete semolato 1 kg

Varenummer: 130150
EPD nummer: 220129
F-pak i D-pak: 10
Fra:

Italiensk durum hvetemel, gir en fin og gylden farge på pastaen

Molini Industriali holder til i Modena, Nord i Italia og er vår leverandør av italiensk hvetemel. Durumhvete, eller hardhvete som den også kalles, er en type korn som inneholder mer gluten og protein enn vanlig hvete. Semule er den hardeste delen av hvetekjernen og kommer fra det italienske ordet semolina som betyr semi malt, det vil si at kjernen i hvetekornet ikke er finmalt.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Oppbevares mørkt og tørt.
Energi (KJ) 1420.000 KJ
Energi (KCal) 340.000 KCal
Fett 1.000 g
Mettet fett 0.500
Karbohydrater 70.000 g
Sukkerarter 1.250
Protein 12.000 g
Kostfiber 3.000
Salt 0.005
Gtin D-pak 2147483647
Gtin F-pak 2147483647
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Durumhvete semolato er et mer finmalt hvetemel enn durumhvete semolina. I Italia er durumhvete semolato mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta eller gnocchi. Egner seg også godt til brødbakst og kaker.
Smak Durumhveten gjør at konsistensen blir noe hardere enn ved bruk av vanlig hvetemel.
Antall F-pak i D-pak 10
Standard pakningsenhet 1 Kilogram(kg)
EPD nummer 220129
Ingredienser durum hvete semolina.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Ja
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Kan inneholde spor av
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste