Til toppen

Camembert Maxi Bocage ca 1 kg

Mild camembert laget på pasteurisert kumelk. Myk og kremet.

Camembert Maxi Bocage er en Camembert fra produsenten Gillot som holder til i Normandie. Osten modner utenfra og innover. Når osten er moden blir den tørre kjernen borte, og osten får en bløt og kremet konsistens.
Allergener
Melk
Smak
Når osten er moden blir den tørre kjernen borte, og osten får en bløt og kremet konsistens. Smaken utvikler seg fra å være litt syrlig til å få en rund, fyldig og krydret smak.
Bruksområder
Camembert Maxi Bocage er en selvskreven gjest på ostebordet. Til å representere hvitmuggostene er camembert et populært valg med sin fyldige smak. Brukes også til snitter, småretter sammen med spekemat eller innbakt i butterdeig med for eksempel jordbærsyltetøy. Osten har en god smelteevne. Vi anbefaler at den serveres med en mild kjeks (ikke salt) eller loff. Tips: Det er viktig at du tar ut osten fra kjøleskapet og temperer den minst 2 timer i forkant av servering. Da kommer dens smak og egneskaper til sin rett!
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1095.000 KJ
Energi (KCal) 264.000
Fett 20.000 g
Mettet fett 13.000
Karbohydrater 0.500 g
Sukkerarter 0.500
Protein 20.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.800
Gtin D-pak 97026599036349
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Camembert Maxi Bocage er en selvskreven gjest på ostebordet. Til å representere hvitmuggostene er camembert et populært valg med sin fyldige smak. Brukes også til snitter, småretter sammen med spekemat eller innbakt i butterdeig med for eksempel jordbærsyltetøy. Osten har en god smelteevne. Vi anbefaler at den serveres med en mild kjeks (ikke salt) eller loff. Tips: Det er viktig at du tar ut osten fra kjøleskapet og temperer den minst 2 timer i forkant av servering. Da kommer dens smak og egneskaper til sin rett!
Smak Når osten er moden blir den tørre kjernen borte, og osten får en bløt og kremet konsistens. Smaken utvikler seg fra å være litt syrlig til å få en rund, fyldig og krydret smak.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 1000 Gram
EPD nummer 2238129
Ingredienser Pasteurisert kumelk, salt, syrekultur, animalsk løpe.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 3
Skarp 4
Fyldig 5
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8