Til toppen

(Utgått) Cambozola black label ca 2 kg

Produktnummer: 904074
Lagerbeholdning:

Cambozola black label er en delikat og annerledes muggost som vil få en kraftigere smak ettersom den modnes.

Denne tyske osten kommer fra Bayern og har blitt laget her siden 1980-tallet. Navnet minner, likesom ostens smak, om den franske camembert og den italienske gorgonzola. Men det referer også til den historiske ystingen som har på gått i Cambodunum siden 3. århundre e. kr. Denne byen heter nå Kempten og det er her produsenten Champignon holder til. Cambozola black label har en litt annerledes og kraftigere smak enn originalen fordi den er tilsatt en litt annen muggkultur, lagret lengre og ved lavere temperatur.
Allergener
Melk
Smak
Ostemassen til Cambozola black label er tett og smidig med tydelige felter av muggkultur, fargen er gulhvit. Skorpen er delikat med et heldekkende lag med gråfarget mugg. Smaken er rund og fyldig med et lett nøtteaktig preg før blåmuggen kommer frem, ettersmaken er lett søtlig. Dette er en delikat og annerledes muggost som vil få en kraftigere smak ettersom den modnes.
Bruksområder
Cambozola black label er en anvendelig ost som kan brukes til desserter, ostebord, til varme og kalde sandwicher. Prøv den også i sauser og til pai. Et godt stykke ost på en nystekt biff er også å anbefale. Om du serverer den på en osteanretning vil smaken matche godt til honning og tørkede tranebær. Til en varm sandwich vil en god balsamicoglaze eller trøffelhonning gi en god smaksopplevelse.
Spesifikasjoner
Energi (KJ) 1801.000 KJ
Energi (KCal) 436.000
Fett 42.000 g
Mettet fett 28.000
Karbohydrater 0.500 g
Sukkerarter 0.500
Protein 14.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 2.000
Gtin D-pak 94000504069526
Opphavssted Tyskland
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Cambozola black label er en anvendelig ost som kan brukes til desserter, ostebord, til varme og kalde sandwicher. Prøv den også i sauser og til pai. Et godt stykke ost på en nystekt biff er også å anbefale. Om du serverer den på en osteanretning vil smaken matche godt til honning og tørkede tranebær. Til en varm sandwich vil en god balsamicoglaze eller trøffelhonning gi en god smaksopplevelse.
Smak Ostemassen til Cambozola black label er tett og smidig med tydelige felter av muggkultur, fargen er gulhvit. Skorpen er delikat med et heldekkende lag med gråfarget mugg. Smaken er rund og fyldig med et lett nøtteaktig preg før blåmuggen kommer frem, ettersmaken er lett søtlig. Dette er en delikat og annerledes muggost som vil få en kraftigere smak ettersom den modnes.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 2 Kilogram(kg)
EPD nummer 2600872
Ingredienser Pasteurisert kumelk, fløte, salt, mikrobiell løpe, syrekultur.
Sesong Nei
Ku Ja
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Fast 2
Skarp 3
Fyldig 3
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 8
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned