Til toppen

Bresaola ca 3,5 kg

Magert oksekjøtt, saltet, marinert og modnet.

Magert oksekjøtt, saltes, marineres og modnes. Er som en utbenet oksestek. Kommer opprinnelig fra Lombardie området nord i Italia, men lages i dag over hele Italia.
Bruksområder
Serveres i tynne skiver skåret direkte fra rullen. Passer godt med Robiola ost, salat, grønnsaker, olivenolje, pepper og salt.
Spesifikasjoner
Tilleggsinfo Til 100g ferdigvare er anvendt: storfekjøtt 135g.
Energi (KJ) 678.000 KJ
Energi (KCal) 161.000
Fett 4.300 g
Mettet fett 2.300
Karbohydrater 0.050 g
Sukkerarter 0.000
Protein 30.000 g
Kostfiber 0.000
Salt 4.000
Gtin D-pak 97026591101960
Opphavssted Italia
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Serveres i tynne skiver skåret direkte fra rullen. Passer godt med Robiola ost, salat, grønnsaker, olivenolje, pepper og salt.
Antall F-pak i D-pak 1
Standard pakningsenhet 3500 Gram
EPD nummer 2234359
Ingredienser Kjøtt av storfe, salt, dekstrose, naturlig aroma, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250, kaliumnitrat E252.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Fri for
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 7