Til toppen

Bakevarer

Bake kake søte? Dersom du skal begi deg ut i en verden av bakst er det viktig å ha kjøkkenbeholdningen i orden. Mangler man en ingrediens blir man raskt stående uten et ferdig resultat. Da må kaker, boller og kjeks vente på seg. Er alt på plass i kjøkkenskuffer og skap kan du derimot skape ferske rundstykker til frokosten, luftige boller til lunsj og delikate kaker til dessert. Oluf Lorentzen har alt du trenger for å lage ikke bare gode kaker, men også vakre dekorasjoner. Ta en titt i vårt utvalg, og pass på at du har alt på plass hjemme hos deg selv. 

Sorter etter:

Cordero polenta instant 500 g

Polenta er en italiensk spesialitet, som kan erstatte poteter og ris.
130050

Molini easy bread 500 g

Italiensk Tipo 0 melblanding til brød.
130142

Molini easy pizza 500 g

Italiensk Tipo 0 melblanding til pizzabunn.
130143

Molini Costa D'Amalfi 25 kg

Italiensk pizzamel. Anbefalt hevetid er 8-48 timer i 25 graders romtemperatur. Protein: 15 %, W: 300 (+/- 20)
130144

Molini Remilled Semolina Flour 25 kg

Italiensk pizzamel.
130145

Molini Spolvero 10 kg

Italiensk hvetemel til utbaking.
130146

Molini Semolina Flour for Pasta 25 kg

Italiensk semolina pastamel.
130147

Molini Type 1 Stone Milled 10 kg

Steinmalt italiensk hvetemel. Protein: 14 %, W: 360 (+/- 20)
130148

Molini Pulcinella 25 kg

Italiensk pizzamel. Protein: 13 %, W: 260 (+/- 20) Anbefalt hevetid er 6-36 timer i 25 graders romtemperatur.
130149

Dallari durumhvete semolato 1 kg

Italiensk durum hvetemel, gir en fin og gylden farge på pastaen
130150

Dallari hvetemel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til fine bakverk.
130151

Dallari hvetemel tipo-0 1 kg

Italiensk finmalt mel til blandt annet pizza som gir pizza skorpen en god smak og et flott resultat.
130152

Dallari hvetemel tipo-00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk.
130153

Denti durumhvete semolina 10 kg

Italiensk durum hvetemel, gir en fin og gylden farge på pastaen.
130154

Caputo pizzamel 00 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk.
130155

Caputo hvetemel tipo 00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk mel, perfekt til fine bakverk.
130156

Caputo durum hvetemel semola 1 kg

Durumhvete semolato er mest brukt til å lage hjemmelaget fersk pasta. Egner seg også godt til brødbakst og kaker. Gir en fin gylden farge på den hjemmelagede pastaen.
130157

Caputo hvetemel rinforzato 00 25 kg

Caputo "00" rinforzato som betyr "forsterket" er ideell til pizza, focaccia, ciabatta, eller til annet bakverk som skal ha en luftig og lett konsistens. Melet er en egenutviklet blanding fra den beste hveten på verdensmarkedet. Det er malt spesielt for å tåle stekning ved temperaturer over 370 °C. Melet kan brukes i steinovn, gassovn eller stekeovn.
130159

Caputo hvetemel cuoco 00 1 kg

Dette melet har et protein innhold ca 13%. Det gjør at deigen blir mer elastisk, tåler lengre eltetid, er mer robust og gir bakverk som brød og pizzabunn mer volum.
130160

Caputo pizzamel tipo-00 1 kg

Ekstra finmalt italiensk tipo 00 mel, perfekt til baking av pizzabunner.
130161

Caputo Nuvola Super 25 kg

Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk.
130162

Caputo Criscito di casa 1 kg

Italiensk surdeigsblanding
130163

Caputo Nuvola 1 kg

Finmalt italiensk mel.
130164

Caputo Manitoba 1 kg

Ekstra finmalt mel laget på hvetemel dyrket i Manitoba-distriktet i Canada.
130165