Til toppen

Andelever mousse (mager) m/armagnac 200 g

Varenummer: 448015
EPD nummer: 4106688
F-pak i D-pak: 12
Fra:

Andelevermousse med armagnac, av and som ikke er tvangsfôret.

Firmaet Jean Larnaudie startet opp i 1950 i Figeac en Quercy med produksjon av tradisjonsrik mat fra distriktet, og spesialiserte seg tidlig på and- og gåselever. Jean Larnaudie har forpliktet seg til å videreføre det de ser på som Frankrikes største matarv. Foie fin er en serie produkter som er laget med råvarer fra ender og gjess som ikke er fôret ved bruk av tvang.
Spesifikasjoner
Vilkår for oppbevaring og bruk Etter åpning: oppbevares i kjøleskap, og spises innen 1 døgn.
Tilleggsinfo Helkonservert.
Energi (KJ) 1946.000 KJ
Energi (KCal) 472.000 KCal
Fett 46.700 g
Mettet fett 16.200
Karbohydrater 5.700 g
Sukkerarter 0.900
Protein 7.100 g
Kostfiber 0.000
Salt 1.100
Gtin D-pak 13113010130378
Gtin F-pak 3113010130371
Opphavssted Frankrike
Drenet vekt 0.000
Bruksområder Brukes til forrett eller canapeer. Server gjerne andelever mousse på melbatoast med litt marmelade eller balsamico glaze på toppen. Marmelader av fiken, eple eller løk passer godt til.
Smak Andelever er kraftigere på smak enn gåselever, og denne moussen er smaksatt med armagnac. Husk å strø over litt nykvernet salt og pepper ved servering for å få frem smaken skikkelig.
Antall F-pak i D-pak 12
Standard pakningsenhet 200 Gram
EPD nummer 4106688
Ingredienser Magert andefett, mager andelever, vann, salt, armagnac 1,2%, melkeprotein, sukker, pepper, antioksidant: askorbinsyre E300, konserveringsmiddel: natriumnitritt E250, fargestoff: karminer E120.
Sesong Nei
Ku Nei
Sau Nei
Geit Nei
Bøffel Nei
Korsher Nei
Gluten Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtter Fri for
Soya Fri for
Melk Ja
Nøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Bløtdyr Fri for
Lupiner Fri for
Debio 0
Euroganic 0
Fairtrade 0
Oppbevaring Ingen temperaturkrav
Min.temp 2 °C.
Max.temp 25 °C.
Hovedbilde
Last ned
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Dokumentliste
Legg i liste for å generere flere dokumenter på en gang.
Legg i liste