Skip to main content
Til toppen

Himmelspannet Geiteberget 240 g

Produktnummer: 901035
EPD-nummer: 4923496
Lagerbeholdning:
Produsent: Himmelspannet
inkl. mva.
462,50 pr kg

Norskprodusert hvitmuggost produsert på 100% geitemelk. Den er ystet på pasteurisert melk.

Fraktalternativer

Himmelspannet har lokaler midt i Hemsedal sentrum og startet produksjon av ost, smør og rømme i 2002. Ostene de i dag produserer ystes på ku- og geitemelk fra lokale bønder. Ostene Skogshorn, Raudberg, Geiteberget og Solglad er oppkalt etter fjell og kjente landemerker i Hemsedal. Himmelspannet har de siste årene høstet flere priser for ostene sine, og i 2017 fikk de gull for Raudberg og sølv for Solglad i NM i Gardsost. Disse to ostene har også fått spesialitetsmerket. I Oste VM i 2018 fikk Himmelspannet Sølv for Skogshorn, Sølv for Geiteberget og Bronse for Solglad. Himmelspannet lanserer to nye kumelksoster i slutten av 2021; Harahorn og Fausko.
Smak
Geitberget har en mild smak og geitemelken gir osten sitt tydelige særpreg. Den kan minne litt om camembert og konsistensen er myk og kremet.
Bruksområder
Geiteberget er en hvitmuggost laget på 100% geitemelk og oppkalt etter fjelltoppen Geiteberget (834 moh). Den egner seg godt på ostebordet med lyst eller mørkt brød eller en mild ostekjeks, sammen med noe søtt som honning, fiken, aprikos eller daddel. Geiteberget har også en god smelteevne og kan brukes i risotto, pai, toast eller i en saus. Lunet Geiteberget i skiver på salat sammen med grovhakkede valnøtter, granateple, toppet med honning er verdt å prøve.
Fasthet Fasthet
Skarphet Skarphet
Fyldighet Fyldighet
Gtin D-pak 7026591034012
Gtin F-pak 7090009900183
EPD nummer 4923496
Opprinnelsesland Norge
Varemerke Himmelspannet
Drenet vekt (Kg) N/A
Ingredienser Pasteurisert geitemelk, salt, mikrobiell løpe, syrekultur, hvitmuggkultur (penicillium cand.), surhetsregulerende middel: kalsiumklorid E509.
Oppbevaring Oppbevares kjølig
Min.temp 2 °C.
Max.temp 4 °C.
Antall i kartong 6
Produktark
Last ned
Salgsark
Last ned
Næringsinnhold per 100 g.
Energi (KJ) 1444
Energi (KCal) 345
Fett (g) 28
Hvorav mettede fettsyrer (g) 18
Karbohydrater (g) 0
Hvorav sukkerarter (g) 0
Kostfiber (g) 1
Protein (g) 24
Salt (g) 0.1
oluf.allergens.glut
Fri for
gluten
oluf.allergens.shellfish
Fri for
skalldyr
oluf.allergens.eggs
Fri for
egg
oluf.allergens.fish
Fri for
fisk
oluf.allergens.nuts.peanut
Fri for
peanøtt
oluf.allergens.soy
Fri for
soya
oluf.allergens.milk
Inneholder
melk
oluf.allergens.nuts
Fri for
nøtter
oluf.allergens.celery
Fri for
selleri
oluf.allergens.mustard
Fri for
sennep
oluf.allergens.sesame
Fri for
sesam
oluf.allergens.sulphite
Fri for
sulfitt
oluf.allergens.lupines
Fri for
lupiner
oluf.allergens.molluscs
Fri for
bløtdyr
Allergener
Gluten Fri for
Bygg Fri for
Hvete Fri for
Havre Fri for
Khorasanhvete Fri for
Rug Fri for
Spelthvete Fri for
Skalldyr Fri for
Egg Fri for
Fisk Fri for
Peanøtt Fri for
Soya Fri for
Melk Inneholder
Nøtter Fri for
Mandler Fri for
Kasjunøtter Fri for
Paranøtter Fri for
Hasselnøtter Fri for
Macademianøtter Fri for
Pekannøtter Fri for
Pistasienøtter Fri for
Valnøtter Fri for
Selleri Fri for
Sennep Fri for
Sesam Fri for
Sulfitt Fri for
Lupiner Fri for
Bløtdyr Fri for
Merkeordning
Kosher Nei
Debio økologisk Nei
EU økologisk Nei
Fairtrade Nei
Halal Nei
Vegansk Nei
Vegetarisk Ja
Hovedbilde
Last ned
Bæråscammen camembert 200 g

Norskprodusert camembert fra Strandli gård, som er oppkalt etter åsen bak gårde.. Osten er produsert på pasteurisert kumelk, og passer godt på ostebordet servert sammen med lyst brød eller kjeks, og noe søtt som en marmelade, gelé eller tørket frukt. Den er også ypperlig å ta med i tursekken med litt ferskt steinovnsbrød og tyttebærgelé.

Produktnummer: 901300
Lagerbeholdning:
595,00 pr kg
Gangstad camembert 150 g

Norskprodusert hvitskimmelost fra Inderøy, laget på pasteurisert kumelk.

Produktnummer: 901222
Lagerbeholdning:
563,33 pr kg

Oppskrift

Salat med rødbeter og Geitberget

Salat med rødbeter og Geitberget

Salat med rødbeter og Geiteberget fra Himmelspannet. Den norske hvitmuggosten av geitemelk er et nydelig alternativ til chèvre!

Se oppskrift
Lenker
Min side