Skip to main content
Til toppen
Couscoussalat

Couscoussalat

Cous cous er et perfekt tilbehør til sesongens grillmat! 

Dette trenger du: 

  • 2 dl Vann eller kraft
  • 2 dl Cous Cous
  • 1/2 squash
  • 1/2 aubergine
  • 1 rødløk
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 sitroner, saften
  • 1 gulrot
  • 2 vårløk
  • 1 håndfull cashewnøtter
  • Bladpersille
  • Fersk koriander
  • Salt og pepper
  • Olivenolje

Slik gjør du: 

  1. Kok opp vann eller kraft, bruk gjerne kyllingkraft eller grønnsakskraft. Når vann/kraft koker tilsetter du cous cous. Trekk kjelen av platen og legg på lokk. La det trekke i ca 5 minutter før du tar av lokket.
  2. Kutt squash, aubergine og rødløk. Fres det i pannen i olivenolje, på høy varme. Smak til med salt/pepper, finhakket hvitløk og litt sitronsaft.
  3. Vårløk og gulrot kuttes i så tynne skiver som mulig, og marineres i en blanding av olivenolje, salt, pepper, hvitløk, sitronsaft.
  4. Bland sammen cous cous, de stekte grønnsakene og de marinerte grønnsakene. Juster eventuelt smaken med sitronsaft, olivenolje, salt og pepper.
  5. Vend inn de finhakkede urtene og nøttene.
Visning
Iliada Kalamata olivenolje ex virg bx PDO 250 ml

Extra virgin oliven olje presset fra Koroneiki oliven. En fruktig olje, med en mild oliven smak.

Produktnummer: 420205
Lagerbeholdning:
404,00 pr l
Mill & Mortar havsalt 70 g

Fingersalt i store, fine flak.

Produktnummer: 514560
Lagerbeholdning:
1.364,29 pr kg
Vivien Paille couscous 5 kg

Couscous er enkel å tilberede og kan nytes på mange forskjellige måter. Et godt alternativ til ris og pasta

Produktnummer: 130113
Lagerbeholdning:
91,00 pr kg
Lenker
Min side