Ovnsbakte greske poteter
Ovnsbakte poteter smaker godt til det aller meste, enten som egen tapasrett eller som tilbehør til kjøtt, fisk eller grillmat.
4 porsjoner
- 800 g små perlepoteter eller amadinepoteter
- 1 dl olivenolje
- 1 ss friske urter (timian, oregano eller rosmarin)
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 ss salt
- Kvernet sort pepper
Slik gjør du:
1. Vask de små potetene godt. Hvis du bruker større poteter, deler du dem i to. Legg potetene i en ildfast form.
2. Drypp over godt med olivenolje, strø over salt, pepper, litt finhakkede urter og hvitløk.
3. Bland godt sammen og stek potetene ved 200 °C i ca. 30-45 minutter til de er gylne og møre. Snu på potetene av og til.
Produkter fra Oluf.no
Bestill produktene du trenger til denne oppskriften på Oluf.no: