Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Chef Paul blackened redfish magic 57 g

USA

Mandfolk er forfærdelig hyggelige naar de får god mat. Jeg faar nok for alvor slaa mig på kokkeriet.

Hulda Garborg

Chef Paul Prudhomme er mannen bak en av sørstatenes mest kjente restauranter, i tillegg er han en kjent tv-kokk, forfatter og foreleser. Han har også laget en stor serie med krydder og sauser som selges over hele verden. Alle disse produktene har sitt utspring fra det kreolskinspirerte kjøkkenet i Louisiana, sør i U.S.A. Produktene inneholder kun naturlige ingredienser, det er glutenfritt, uten MSG og tilsetningsstoffer. Disse krydderne er velegnet for de som av helsemessige årsaker ikke skal ha i seg disse nevnte stoffene samt “skjult” sukker. Terje Sandberg har i kokeboken ”Friskere Fremtid” laget retter helt uten mel, melk og sukker, og sverger til Chef Paul sitt krydder.

Smak

Chef Paul krydder til fisk og skalldyr har en fin balanse mellom krydder, urter og salt.

Bruksområder

Dette krydderet er velegnet til all slags skalldyr og fisk. Bruk det gjerne i den kreolske retten gumbo, eller i supper, dressinger og sauser.

Opphavssted

USA

Opprinnelsesland

USA

Ingredienser

Salt, krydder, paprika, tørket hvitløk, tørket løk, stabilisator trikalsiumfosfat E341.

Allergener

Ja: Ingen

Kan innholde spor av: Ingen

Produktinformasjon

Varenavn Chef Paul blackened redfish magic 57 g
Varenr. 514442
EPD nr. 4043212
Familie Krydder
GTIN Fpak 47997123053
GTIN Dpak 60047997123055
Antall i Dpak 6
Drenet vekt 0

Næringsinformasjon

Energi (KCal) 0 KCal
Energi (KJ) 0 KJ
Fett 0 g
Mettet fett 0 g
Karbohydrater 0 g
Sukkerarter 0 g
Kostfiber 0 g
Proteiner 0 g
Salt 0 g