Gnocchi i kremet saus
Gnocchi i kremet saus med pancetta, spinat og soltørkede tomater. Vi har brukt våre populære, glutenfrie gnocchi fra De Cecco.
Til 2 porsjoner:
- 1 ss olje
- 80 g pancetta cubetti
- 1 hvitløksfedd
- 5 stk soltørket tomat
- 1 dl hvitvin eller kyllingkraft
- 1 pose à 65 g babyspinat
- 3 dl matfløte
- 50 g finrevet parmesan
- Salt og pepper
- 500 g gnocchi
Slik gjør du:
- Brun pancetta lett i litt olje i en stor gryte eller stekepanne med høye kanter.
- Finhakk hvitløk og soltørket tomat. Ha det i stekepannen med pancetta og stek ca 1 minutt på middels varme.
- Hell over hvitvin og la retten koke et par minutter til halvparten av hvitvinen har kokt inn.
- Ha i spinaten og rør til den faller litt sammen.
- Hell over matfløte og parmesan. Varm opp fløten på middels varme, det bør ikke koke.
- Kok gnocchi etter anvisningen på pakken og hell av kokevannet. Ha varm gnocchi over i stekepannen og rør den godt inn i sausen. Smak til med salt og pepper og server!