Krepsetaco med skjell av Västerbottensost
Ca 8 tacoskjell
- 8 kreps
- 150 g Västerbottensost
- 1 syrlig eple
- 1 agurk
- 2 ss creme fraiche
- 2 ss majones
- dill, ev. gressløk
- noen salatblader (valgfri salat)
- 2 ts sambal oelek
- salt og pepper
Slik gjør du:
Tacoskjell av Västerbottensost
- Sett ovnen på 200 grader.
- Legg revet Västerbottensost i små hauger, ca 1 toppet spiseskje, på en plate med bakepapir med god avstand mellom. Stekes midt i ovnen i ca 5 minuter til de har smeltet utover og fått litt farge. La de kjøle ned på platen, men ikke stivne.
- Legg de avkjølte flakene over håndtaket på for eksempel en stekpanne, så de får formen som et tacoskjell og la dem stivne.
Krepserøre
- Hakk gressløkk og kutt eplet i terninger, agurk og kreps i små biter.
- Blandes med creme fraiche, majones og sambal oelek. Smak til med salt og pepper.
- Fyll tacoskjellene med litt hakket salat, krepserøre og topp med litt dill. Server og nyt!