Mutti San Marzano DOP tomatfilet 400 g
San Marzano er en avlang tomat, med tykkere skall og færre frø, og den er ansett av mange som den beste tomaten å bruke på pizza. Mutti San Marzano DOP tomatfilet er produsert i et begrenset område i Sør-Italia, mellom Roma og Napoli, nær vulkanen Vesuv.
Vilkår for oppbevaring og bruk | Etter åpning; oppbevares i kjøleskap i en ny beholder, brukes innen 3 dager. |
Gtin D-pak | 8005110060090 |
Gtin F-pak | 8005110060083 |
EPD nummer | 4339511 |
Opprinnelsesland | Italia |
Varemerke | Mutti |
Drenet vekt (Kg) | N/A |
Etikett | DOP |
Ingredienser | Tomater, tomatjuice. |
Oppbevaring | Ingen temperaturkrav |
Min.temp | 2 °C. |
Max.temp | 25 °C. |
Antall i kartong | 6 |
Næringsinnhold per 100 g. | |
---|---|
Energi (KJ) | 92 |
Energi (KCal) | 22 |
Fett (g) | 0 |
Hvorav mettede fettsyrer (g) | 0 |
Karbohydrater (g) | 3.6 |
Hvorav sukkerarter (g) | 2.9 |
Kostfiber (g) | 0 |
Protein (g) | 1.1 |
Salt (g) | 0.1 |
Allergener | |
---|---|
Gluten | Fri for |
Bygg | Fri for |
Hvete | Fri for |
Havre | Fri for |
Khorasanhvete | Fri for |
Rug | Fri for |
Spelthvete | Fri for |
Skalldyr | Fri for |
Egg | Fri for |
Fisk | Fri for |
Peanøtt | Fri for |
Soya | Fri for |
Melk | Fri for |
Nøtter | Fri for |
Mandler | Fri for |
Kasjunøtter | Fri for |
Paranøtter | Fri for |
Hasselnøtter | Fri for |
Macademianøtter | Fri for |
Pekannøtter | Fri for |
Pistasienøtter | Fri for |
Valnøtter | Fri for |
Selleri | Fri for |
Sennep | Fri for |
Sesam | Fri for |
Sulfitt | Fri for |
Lupiner | Fri for |
Bløtdyr | Fri for |
Merkeordning | |
---|---|
Kosher | Nei |
Debio økologisk | Nei |
EU økologisk | Nei |
Fairtrade | Nei |
Halal | Nei |
Vegansk | Ja |
Vegetarisk | Ja |
Hovedbilde
|
Last ned |
Hjemmelaget pizzasaus
Pizzasaus lager du helt enkelt selv med hermetiske San Marzano-tomater! San Marzano er en type plommetomat som er kjent for sin rike, søte smak. Tomatene er avlange med en litt tykkere fruktkjøtt og færre frø enn andre tomater. Disse egenskapene gjør San Marzano ideelle til å lage hjemmelaget pizzasaus.
Se oppskrift