Skip to main content
Til toppen
Ovnsbakt Jærsk Havsletteost

Ovnsbakt Jærsk Havsletteost

Inviter til deilig ovnsbakt ost med godt tilbehør. Jærsk havsletteost kan varmes i ovnen, på grill eller bål. Perfekt tilbehør er spekemat, poteter, asparges og godt brød.

Du trenger:

  • Jærsk Havsletteost

Tilbehør:

  • Ristet baguette i skiver eller flatbrød
  • God spekeskinke
  • Norske perlepoteter, kokte eller råstekte
  • Asparges, kokt
  • Små sylteagurk og/eller syltet sølvløk

Slik gjør du: 

  1. Romtemperer osten før tilbereding for best resultat
  2. Forvarm ovnen til 160 grader. Ta plasten av osten og snitt et kryss i skorpen. La osten ligge i treboksen. Stek 20-30 minutter (eller til osten er gjennomvarm og smeltet). Brett skorpen til side og rør gjerne litt i osten for å få den jevnt varm. 
  3. Server med skiver av ristet baguette eller flatbrød, poteter, asparges, syltede grønnsaker og spekeskinke.

Tips: Du kan også varme osten på grillen eller et bål. Bruk samme fremgangsmåte som over, men pakk treboksen inn i aluminiumsfolie. Grill på lav/indirekte varme.

Visning
Ystepikene Jærsk havsletteost i eske 300 g

Stemningsosten som smeltes i ovn, på grill eller bål. Osten er rullet i håndsanket tare fra Mong og ystet på pasteurisert melk fra egne kyr.

Produktnummer: 901351
Lagerbeholdning:
860,00 pr kg
Serranoskinke skivet 11 mnd TSG 70 g

Spansk spekeskinke, lagret i 11 måneder.

Produktnummer: 500610
Lagerbeholdning:
750,00 pr kg
Fallot cornichons 340 g

Små franske sylteagurker, sprø og fulle av smak

Produktnummer: 400423
Lagerbeholdning:
436,84 pr kg
Opies sølvløk 227 g

Små sølvløk i eddik er fine å bruke som garnityr.

Produktnummer: 400395
Lagerbeholdning:
345,83 pr kg
Lenker
Min side