Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Informasjon om våre nye varer

Oluf Lorentzen lanserer hele tiden nye varer og her vil du finne de siste tilskuddene i vår portefølje.

  • Cheddar Argental truffe ca 1,2 kg

    Denne cheddaren har en kraftig smak av trøffel og andre krydderier. En ren smakseksplosjon som treffer trøffelelskere midt i hjertet.

  • Chèvre noire d'Argental

    Chèvre som er produsert på upasteurisert geitemelk. Denne osten leveres som 2 x 1,1 kg.

  • Caputo hvetemel rinforzato 00 25 kg

    Caputo "00" rinforzato er ideell til pizza, focaccia og ciabatta som skal ha en luftig og lett konsistens. Tåler temperatur over 370 grader.

  • Pane Carasau (Carta di Musica) 500g

    Pane Carasau er et tradisjonelt flatbrød fra Sardinia i Italia.

  • Urbani rød pesto og trøffel saus 180 g

    Tomatsaus som er smaksatt med basilikum, pinjekjerner og hvitløk, og litt av ostene Grana Padano og Pecorino runder av sausen på en god måte.

  • Culinar erter russiske ferdig kokt 220 g

    Ferdig kokte erter som er klare til bruk. De har en litt søtlig, fyldig og aromatisk smak.

  • Auvernou Emmentaler sticks 100 g

    Auvernou Emmentaler sticks er en salami som inneholder Emmentaler-ost, og disse er godt egnet som aperitiff, på et spekefat eller bare som snacks.

  • Västerbottensost ca 2 kg

    Västerbottensost er en svenskm, tradisjonsrik ost, som er svært anvendelig. Vellagret, tørr og fet, men en kraftig særegen smak. Denne er 2 kg.

  • Lesgards fikenmarmelade til ost 1,15 kg

    Fransk marmelade som inneholder fiken, rosiner og laurbærblad, med en søt og rund smak. Passer som tilbehør til alle typer ost.

  • American Classics mikropopkorn jalapeno smør 270 g

    Amerikanske, store popkorn med smak av smør og jalapeño.

  • Simply Chocolate proteinbarer

    Tre nye proteinbarer med sjokolade, som kan nytes som en snack eller et mellommåltid, eller etter en treningsøkt.

  • Mozzarella blokk 400 g

    Mozzarella blokk er laget av pasteurisert kumelk og har en mild aroma, med en myk og syrlig smak. Brukes gjerne til pizza, omelett, gratinering.

  • Mozzarella cubetti 2,5 kg

    Mozzarella cubetti er laget av pasteurisert kumelk, og har en mild aroma med en myk og syrlig smak. Bruk til f.eks pizza og salater.

  • Mutti passata 2,5 kg

    Passata er en ferdig silt tomatsaus og skal kun varmes. Sausen kan brukes til f.eks pasta, som en base på pizza, eller i lasagne.

  • Fransk smør m/salt AOP 30x15 g

    Fransk smør med salt, hvor det er 30 praktiske porsjonspakninger à 15g i kartongen.

  • Kombucha

    En syrlig, fermentert leskedrikk i flere forskjellige smaker. Den inneholder probiotika/melkesyrebakterier, som har en positiv effekt på fordøyelsen.

  • Diamante friterte tomater 400 g

    Tomate Frito er en most tomatsaus med et snev av løk og hvitløk , som kan brukes som en base eller alene i blant annet gryte- og pastaretter.

  • Ibèrico skivet 24 mnd 70 g

    Denne Ibèrico skinken skåret i tynne skiver er produsert fra utvagte griser som stammer i fra «Cerdo Ibèrico eller Pata Negra».Denne Ibèricoskinken er

  • Ibèrico tapas brett skivet 24 mnd 100 g

    Et velvalgt sortiment av tre kjente spanske klassikere, skåret i skiver og klar til servering. Består av serrano, chorizo og lomo av ibèrico.

  • Ibèrico lomo skivet 24 mnd 70 g

    Lomo er speket ytrefilet og det er et svært eksklusivt produkt. Denne Ibèrico lomo er laget av Ibèrico-skinke som er lagret i 24 måneder.

  • Ibèrico chorizo skivet 24 mnd 70 g

    Denne spanske spekepølsen er laget av Ibèricoskinke som er lagret i 24 måneder. Dette er en middels sterk variant av chorizo.

  • Ibèrico bellota skivet 36 mnd 60 g

    Dette er en Ibèricoskinke med modning på 36 måneder og av typen bellota. Bellota ibèrico skinke blir ansett av mange for å være verdens beste skinke.

  • Serranoskinke skivet 9 mnd 80 g

    Serranoskinke er en type spansk spekeskinke, og denne skinken er lagret i minimum 9 måneder.

  • Serranoskinke skivet 12 mnd 80 g

    Serranoskinke er en type spansk spekeskinke. Denne skinken er lagret i minimum 12 måneder.

  • Møøzzarella

    Norskprodusert ferskost som er mild på smak og ligger i en lett saltlake som holder på friskheten. Brukes på samme måte som mozzarella.

  • Mill & Mortar Dukkah

    Godt brød dyppes i dukkah-olje, deretter i dukkah-krydder, og spises som en delikat tapas eller en alternativ snack.