Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Mackays

Skotske Mackays lager syltetøy, marmelader og curder i verdensklasse!
Hvordan? Fortsett å les!

Frukt og bær
Alt av jordbær, bringebær og solbær som blir brukt i produksjonen er alle høstet fra øst-Skottland.
Klimaet i Skottland tillater frukten og bærene å gro lengre noe som resulterer i sterkere smaker. Mackays bruker utelukkende hele bær i produktene, og dette gjøres for å få det mest smakfulle resultatet.

Kvalitetsingredienser
Mackays bruker kun den beste kvaliteten på råvarene sine i produksjonen. Alle bitre appelsiner kommer fra Seville som er «Appelsinmarmeladens opprinnelsesland». Av sukker brukes rent rørsukker som de mener gir den beste smaken.

Tradisjonsrik produksjon
Kopperkjelene brukt i produksjonen blir varmet opp av damp, og dette gir frukten og sukkeret mulighet for å sakte koke opp slik at smakene gradvis blir frigitt. Mackays bruker kopperkjeler fordi kopperet sammen med damp gir den jevneste temperaturen. Alle kjeler blir laget lokalt i Dundee for å støtte lokalt næringsliv.

I produksjonen blir det verken brukt roboter eller dataer, kun erfarne syltetøy-produsenter som vet hvordan den hjemmelagde Mackays smaken skapes.

Smaken
For å få til den hjemmelagde smaken legger produsenten mye omsorg og oppmerksomhet å kokeprosessen slik resultatet skal oppnå rett resultat. Hver produksjon blir smakt på av de ansatte for å sikre kvaliteten på produktet.

  • Produktene er tilgjengelig i over 60 land verden over
  • Alle produkter er håndlagde
  • Alle produkter er glutenfrie
  • Alle produktene er vegetar
  • Det er ingen farge- eller smakstilsetninger i produktene