Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

Iliada - greske, smakfulle olivenprodukter!

Med en tydelig smaksprofil og et bredt utvalg er ILIADA et godt valg til matlagingen!

ILIADA

ILIADA er en serie smakfulle produkter for både privatpersoner og storhusholdning, fremstilt av greske råvarer. Eierne av ILIADA, AGRO Vim. S., har uttalt at de er opptatt av å vise fram den greske autentiske smaken og landets fantastiske tradisjoner for oliven og det gjør de til gangs.

Produktene strekker seg fra den fantastiske extra virgin olivenoljen som er førstepresset av oliven, til olivener fylt med knasende mandler. At vi vet hva for et arbeid som ligger bak produksjonen gjør bare produktene bedre. Kommersielle produsenter bruker maskiner for å sanke oliven, mens ILIADA håndplukker dem for å være mer varsom mot frukene og for å skåne treets røtter og derfor de kommende års produksjon. De er svært opptatt av å foredle produktene raskt for å unngå gjæring eller bakterietilvekst som naturlig nok påvirker smaken negativt.

Både Kreta-oliven og Kronokei-oliven blir brukt i produksjonen, til hver sin produktserie, og dette er noen av verdens beste oliven. Prøv produktene til tapasbordet, i salater, som smakstilsetning i brød, til bacalao eller til en deilig hjemmelaget tapenade.

 

Besøk www.iliadaoliven.no for mer informasjon og greske, autentiske oppskrifter.