Hopp direkte til innhold

Hopp direkte til Søk

English Tea Company

Forfriskende iste eller en stor smakfull kopp varm te? Begge deler er like godt med English Tea Company!

English Tea Shop

English Tea Shops er et engelsk firma med hovedkontor i England, men produksjonsanlegget for produktene er plassert på Sri Lanka. Både England og Sri Lanka er kjent for å ha eldgamle tradisjoner når det gjelder te, men å produsere te har Sri Lankerne i århundrer vært fantastiske gode på. Teen fra det fargerike landet er noe av den beste teen verden har å by på, og all te fra English Tea Shop er økologisk.

Det er åtte ulike typer te som kan nytes både kalde og varme, og de er pakket i flotte metallbokser som inneholder 15 pyramideposer med te.

English Tea Shop kamille 30 g

Denne teen er laget av økologisk kamille fra Egypt. Kamille er en urt som er kjent for å ha en beroligende effekt som får deg til å slappe av og stresse ned.

English Tea Shop svart chai 30 g

Krydret og eksotisk er denne svarte chai-teen fra English Tea Shop med over 10 asiatiske krydder og urter på ingredienslisten. Dette er blant annet kanel, kardemomme, nellik og muskat.

English Tea Shop earl grey 37,5 g

English Tea Shop har brukt den fineste kvaliteten av te fra Ceylon til å fremstille sin Earl Grey-te. Ceylon er det tidligere navnet på Sri Lanka, og teen fra Sri Lanka kalles fremdeles Ceylon-te. Teen har en aroma av frisk bergamott.

English Tea Shop hvit te 30 g

Denne hvite teen fra English Tea Shop er naturlig søt og med en mild aroma. Hvit te har den mildeste smaken av alle typer te.

English Tea Shop røde frukter m/krydder 30 g

Dette er en søt te med lett krydder av røde frukter, hibiskus, kanel, peppermynte og nype.

English Tea Shop superbær 30 g

Denne teen består av en blanding av søte jordbær, store blåbær og saftige små bringebær. Teen er rik på smak og egner seg godt til iste.

English Tea Shop grønn te m/granateple 30 g

Denne grønne teen har en tydelig smak av granateple med et hint av roseblad.

English Tea Shop sitrongress, ingefær & sitrus 30 g

Dette er en te med pikant smak av sitrongress og sitrus, og med et hint av ingefær.